Folosirea website-ului www.piesedescuter.ro
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.
 
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 
Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
 
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
 
Publicitate si legaturi cu alte situri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti responsabili nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru cele mai sus mentionate.
 
Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, articole, texte - sunt proprietatea piesedescuter.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul piesedescuter.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Produsele si Ofertele Speciale
Proprietarii magazinele isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului virtual creat. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in orice alt magazin, aceasta responsabilitate revenind respectivilor detinatori de magazine.
 
Preturile
Toate preturile includ taxa pe valoarea adaugata (TVA) de 24%
 
Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
 
Imagini
Imaginile sunt cu titlu sugestiv si pot diferi de produsele initiale pe care doriti sa le achizitionati. Acestea pot diferi de la culori pana la dimensiuni. De aceea va rugam sa cereti date si informatii cat mai exacte despre produsele pe care urmeaza sa le comandati. Culorile pot diferi si din cauza setarilor monitorului dumneavoastra.
 
Daune datorate transportului
Clientul isi asuma responsabilitatea de a verifica integritatea produselor comandate odata ridicate de la oficiul postal, sau de la firma de curierat , astfel incat daca un produs a fost deteriorat in timpul transportului , clientul este obligat sa notifice echipa piesedescuter.ro in termen de maxim 12 ore de la ridicarea coletului.
 
Garantii
Produsele acizitionate din magazinul online piesedescuter.ro detin o garantie de comun acord fixa de 30 de zile din momentul in care ati primit coletul.Produsele pot fi returnate in termen de 30 de zile daca nu sunteti multumit de calitatea lor. Plata pentru transportul de retrunare al produselor este suportat de site-ul piesedescuter.ro. Produsele vor fi expediate dupa un anunt prealabil din partea dumneavoastra, la adresa mentionata in sectiunea de contact .Restituirea integrala a sumei de plata catre dumneavoastra se va face in termen de 30 de zile , prin Posta Romana.
 
Curierat , Transport si Livrare
Transportul produselor se face cu acordul dumneavoastra prin Posta Romana sau prin Fan Courier. Livrarea se face in regim urgent prin Fan Courier in termen de 24, pana la 48 de ore de la aprobarea comenzii dumneavoastra sau prin Posta Romana in termen de 48 de ore pana la 96 de ore. Preturile de transport sunt separate de preturile initiale ale comenzii dumneavoastra si contin TVA. Acestea pot varia in functie de greutatea , numarul si distanta de transport a produselor dumneavoastra. Preturile sunt stipulate la sectiunea Cum comand?. Daca cumparati produse in valuare de peste 300 de lei, piesedescuter.ro se angajeaza sa expedieze gratuit coletul catre dumneavoastra prin Posta Romana. Daca totusi doriti in mod expres curieratul rapid , oferta magazinului de transport gratuit nu mai este valabila , iar dumneavoastra va trebui  sa achitati suma pentru curierat rapid (Fan courier) afisata in pagina Livrarea produselor. 
 
Termenul de livrare
Este posibil ca, in ocazii foarte rare , anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul s-a modificat. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este disponibil, va vom anunta imediat. Fiecare produs este testat individual inainte de livrarea catre client. Producatorul garanteaza faptul ca produsul va functiona conform specificatiilor prezente in descrierea de functionare a produsului. Firma nu poate garanta indeplinirea altor functii decat cele prezente in descrierea de functionare a produsului.